ANOUK IN DE MEDIA

Tijdens haar voetbalcarrière zocht Anouk de media vooral op om het vrouwenvoetbal op de kaart te zetten, want dat was toentertijd hard nodig. Haar optredens in de media hadden effect. Het ene interview na het andere interview volgde. Anouk werd het gezicht van het vrouwenvoetbal en een boegbeeld voor haar clubs. Ook nu, na haar voetbalcarrière, is Anouk nog regelmatig te zien op tv.

TV ANALIST

Anouk is nu vaste analist op tv bij Veronica als de OranjeLeeuwinnen interlands spelen. Ook was Anouk analist bij de NOS. Tijdens EK’s en WK’s van de OranjeLeeuwinnen doet Anouk meer dan de wedstrijden analyseren. Zo maakte ze onder andere filmpjes voor ING only football, was ze te horen op Radio 1, schreef en presenteerde ze voor het AD en zat ze als vaste gast aan tafel bij de tv-programma’s Pauw en Jinek.

TV-PROGRAMMA’S

Anouk heeft met de volgende programma’s meegedaan

WEETJES OVER ANOUK

  • Wist je dat Anouk ook een bescheiden rol had in de musical Soof? Ze speelde zichzelf. Ze was de persoon waarop de man van Soof verliefd werd.
  • Wist je dat Anouk een tijdje gevlogd heeft? Check haar vlogs op Anouks eigen YouTube-kanaal.
  • Wist je dat Anouk een boek heeft uitgebracht met tips & tricks voor meisjes die voetballen? Het heet Balverliefd en je kunt het online bestellen.