ANOUK OP UW EVENT

Anouk was een veelzijdige voetbalster. Ook u kunt haar op verschillende manieren inzetten voor uw bedrijf of event. Laat Anouk medewerkers inspireren en motiveren, zet haar in voor teambuilding of gebruik Anouk als dagvoorzitter of presentatrice op uw event.

nEEM CONTACT OP MET ANOUK

LAAT ANOUK INSPIREREN EN MOTIVEREN

Anouk merkt dat er verrassend veel overlap zit tussen topsport en het bedrijfsleven. Hoe functioneer je bijvoorbeeld als individu binnen een team en hoe ga je om met tegenslag en kritiek? Hoe houd je jezelf gemotiveerd om elke dag het beste uit jezelf te halen om de teamdoelstellingen te behalen? En heel belangrijk: hoe houd je plezier in hetgeen wat je elke dag doet? Anouk vertelt er graag over, waardoor iedereen geïnspireerd en gemotiveerd de zaal verlaat om het maximale uit zichzelf te halen.

Anouk inhuren als gastspreker

ZET ANOUK IN VOOR TEAMBUILDING

Op zoek naar een leuke teamactiviteit? Anouk organiseert voor bedrijven voetbalclinics. Dit combineert ze graag met een lezing of interview. Door haar deelname aan het tv-programma Dancing With The Stars is ze inmiddels ook een bedreven danseres. Samen met haar danspartner uit de show Jesse Wijnans, kan ze op verzoek ook een dansdemo en -workshop op locatie geven.

ANOUK VOOR TEAMBUILDING

ANOUK ALS DAGVOORZITTER OF INTERVIEWSTER

Anouk heeft ervaring als dagvoorzitter, interviewster en presentatrice op evenementen. Anouk neemt uw gasten bij de hand en praat uw event met een vleugje humor en op haar eigen charmante en natuurlijke manier aan elkaar.

ANOUK OP UW EVENT